Erhvervs/-kontorrengøring

DEL

Bestil uforpligtende tilbud her eller ring på tlf. 70 22 19 70

ERHVERVS OG KONTOR-RENGØRING i områderne i og omkring Fredericia, Middelfart, Vejle, Kolding og Odense

Vi tilbyder erhvervsrengøring til kunder der ønsker, at samarbejde med en rengøringsvirksomhed der holder hvad vi lover. Vi tilbyder kvalitetsrengøring uden at kunden behøver bekymre sig om noget.

I de sidste to årtier, har der været meget fokus på indeklima. Et godt indeklima fører til glade og motiverede medarbejdere, som arbejder mere effektivt og produktiv.

Et godt indeklima kommer bl. a. af at der altid er ordentligt rent.

Bedre indeklima med erhvervsrengøring / kontorrengøring

For Renomé handler det om, at man først gennemgår de lokaler der skal  rengøres. Derefter analyserer man hvordan man vil gribe det til værks. Hos Renomé stiller vi tre simple, men essentielle spørgsmål til din virksomhed, inden vi går i gang med en eventuel erhvervsrengøring og kontorrengøring.

  • I hvilke tidsrum skal der rengøres?
  • Hvilke lokaler skal indgå i den daglige rengøring?
  • Hvor ofte skal områderne i lokalerne rengøres?

Disse tre simple, men væsentlige, spørgsmål er med til at hjælpe os med at forstå hvad I som kunde vil have.

Når vi har analyseret tidspunkter, lokaler og intervaller med hensyn til hvor ofte der skal rengøres, så kan vi gå i gang med erhvervsrengøring og kontorrengøring. Ved hjælp af den rengøring, som Renomé yder, kan man gradvis opleve den bedre indeklima, der opstår i virksomheden eller kontoret, hvor jeres medarbejdere arbejder.

Én plan for rengøringen

Når vi har gennemgået den analyserende fase, så udarbejder vi en plan for hvordan og hvorledes vi går til værks. Denne plan modtager I som kunde, så I kan følge med i hvad der laves, og hvordan det laves.

Planen gives også til vores medarbejdere, så de kan følge planen, der er udarbejdet til netop jeres virksomhed. Når sådan en rengøringsaftale er lavet, så stopper Renomé ikke bare der. Vi holder nøje øje med kvaliteten, så der altid er styr på det afgivne resultat til kunden. Vi laver også løbende kvalitetskontroller, for at sikre os, at rengøringen altid er den bedste. Disse kvalitetskontroller får I naturligvis altid en kopi af.

I kan derfor altid stole på Renomé, da vi leverer kvalitet, som stammer fra motiverede medarbejdere. Der er derfor ingen grund til at bekymre sig om rengøringen mere, da Renomé tager fat i den del for jer. Og I kan bruge jeres tid på det I er gode til.

Kontakt Renomé gennem her hvis I har spørgsmål vedrørende erhvervsrengøring eller hvis I er interesseret i en samtale.